Śląsk - poszukuje elektryka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wiciu
    Classic
    • 2010
    • 2

Zamieszczone przez westwi78
    W państwach gdzie są drogi i autostrady
    Ano właśnie, ano własnie !! Tam jak ktoś chce przemiescić się szybko z jednego miejsca kraju w drugie ma do dyspozycji autostrady lub drogi ekspresowe. A u nas ... drogi jakie są takie są i w dodatku co 3 km. ograniczenia do 70 km/h, absolutnie bez żadnego powodu no chyba nikt nie wierzy w to ze takie ograniczenia bedą przez kierowców przestrzegane !!
  • Wojmil
    Classic
    • 2009
    • 19

Szanowni koledzy i mnie dopadła przypadłość z zamkami w O1 - były już objawy ale jeszcze się łudziłem - dziś tuptam do autka a tu ani widzu ani słychu coś tam drga ale nie bardzo centralny nie działa ani z wewnątrz ani z zewnątrz

Macie może jakiegoś rozgarniętego elektryka z okolic Mysłowic, Sosnowca i Katowic

Komentarz

• Mr0czny
      Elegance
      • 2009
      • 948
      • Octavia III (5E3)
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Automax w Sosnowcu na wojska polskiego

Komentarz

• KrisMil
        Classic
        • 2007
        • 27

Bardzo dobry elektryk i nie tylko:

AUTO ELEKTRO SERWIS

Bogusław Kądzielawski
        ul. Szpitalna 10
        40-108 Katowice

tel./fax: 032 250 88 28
        tel. kom.: 0 601 416 019
        Godziny otwarcia: 8 00 – 17 00

Komentarz

• thebruno
          Classic
          • 2010
          • 29

Elektronika S-G. Leszek Grychtoł
          Adres: Krzemienna 6, (niedaleko Wojewódzkiego ośrodka ruchu drogowego - WORDa)
          40-515 Katowice
          Tel.: (32) 757-27-02

Komentarz

• Wojmil
            Classic
            • 2009
            • 19

Mysłowice - dobry elektryk

Szymon w Mysłowicach przy rampie kolejowej - polecam chętny do pracy i dociekliwy no i oczywiście baaaardzo skuteczny

Komentarz

• Sheriff
              Drive
              • 2005
              • 90
              • Octavia III (5E3)
              • AGU 1.8 20VT 150 KM
              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Potwierdzam - Szymon jest the best
              Polonez1,3>Tico0,8>Fiat126p0,65>Fabia1,4>OctaviaTourPlus1,9TDI>VWGolf41,9TDI>SeatCordoba1,4>OctaviaTour1,8T20V by Ali

Komentarz

• Bodo36
                Classic
                • 2013
                • 5

Witam! Po wczorajszych roztopach zawiozłem auto do mechanika bo miałem jakieś kłopoty z hamulcami. To jednak był mały problem. Po Inspekcji na komputerze wyskoczył błąd 169 awaria ogrzewania dodatkowego. Mechanik powiedział że on nie wie co to jest, pytał coś o webasto. Tak mnie nakręcił że nawet wymieniłem świece żarowe prawdopodobnie dobre. Jak już przeanalizowałem sprawę czytając różne wypowiedzi na forum wiem że jest to sprawka nagrzewnicy a nawet p głębszym zatopieniu się w temacie dokładnie elektroniki tej nagrzewnicy. Chodzi o jakiś jeden tranzystor. Trzeba go przelutować. Ja mam wszystkie niezbędne tematy i opisy, rysunki tylko jestem absolutnym antytalenciem jeżeli chodzi o rozbieranie tapicerki pod kierownicą- zawsze mi coś pęknie rozwalę itp. Tak więc piszę czy zdecydowałby się ktoś pomóc mi w temacie i zrobił mi to. Najlepiej jakby to był ktoś z terenów śląska ja mieszkam w Pszczynie. Dodatkowo mam jeszcze inny problem moja Skodiczka żle pali na ciepłym silniku. Na zimnym jest to sekunda na ciepłym prawie pięć. Chodzi chyba o zwiększenia dawki paliwa na ciepłym silniku. Tak więc szukam jakiegoś elektyka/onika który by się tego podjął. Proszę bardzo o kontakt. 606243994. Proszę pomóżcie
                Bodo

Komentarz

• Maicroft
                  Moderator
                  S_OCP MemberModeratorr
                  • 2004
                  • 25757
                  • Audi

Jedz do Krzych-a do Katowic, ogarnie jeden i drugi temat.

Spritmonitor.de

Komentarz

• Bodo36
                    Classic
                    • 2013
                    • 5

Dzięki Maicroft. Już dzwoniłem popytałem jesteśmy umówieni. Pozdrawiam.
                    Bodo

Komentarz

Pracuję...