Zamieszczone przez westwi78
Śląsk - poszukuje elektryka
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Szanowni koledzy i mnie dopadła przypadłość z zamkami w O1 - były już objawy ale jeszcze się łudziłem - dziś tuptam do autka a tu ani widzu ani słychu coś tam drga ale nie bardzo centralny nie działa ani z wewnątrz ani z zewnątrz
Macie może jakiegoś rozgarniętego elektryka z okolic Mysłowic, Sosnowca i Katowic
-
-
Witam! Po wczorajszych roztopach zawiozłem auto do mechanika bo miałem jakieś kłopoty z hamulcami. To jednak był mały problem. Po Inspekcji na komputerze wyskoczył błąd 169 awaria ogrzewania dodatkowego. Mechanik powiedział że on nie wie co to jest, pytał coś o webasto. Tak mnie nakręcił że nawet wymieniłem świece żarowe prawdopodobnie dobre. Jak już przeanalizowałem sprawę czytając różne wypowiedzi na forum wiem że jest to sprawka nagrzewnicy a nawet p głębszym zatopieniu się w temacie dokładnie elektroniki tej nagrzewnicy. Chodzi o jakiś jeden tranzystor. Trzeba go przelutować. Ja mam wszystkie niezbędne tematy i opisy, rysunki tylko jestem absolutnym antytalenciem jeżeli chodzi o rozbieranie tapicerki pod kierownicą- zawsze mi coś pęknie rozwalę itp. Tak więc piszę czy zdecydowałby się ktoś pomóc mi w temacie i zrobił mi to. Najlepiej jakby to był ktoś z terenów śląska ja mieszkam w Pszczynie. Dodatkowo mam jeszcze inny problem moja Skodiczka żle pali na ciepłym silniku. Na zimnym jest to sekunda na ciepłym prawie pięć. Chodzi chyba o zwiększenia dawki paliwa na ciepłym silniku. Tak więc szukam jakiegoś elektyka/onika który by się tego podjął. Proszę bardzo o kontakt. 606243994. Proszę pomóżcieBodo
Komentarz
-
Komentarz